Jos haluat sulkea tilisi, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme live-chatin kautta sovelluksessamme tai verkkosivustollamme. He opastavat sinua prosessin läpi ja varmistavat, että kaikki hoidetaan sujuvasti. Tilin sulkemisesta ei peritä maksuja.
Tiimimme on täällä auttamassa sinua, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tilin sulkemiseen liittyen.